[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐日勤  ♂
Chui Yat-Kan
Pinyin: qín
Alan Tsui (2),  Tsui Yat-Kun
 
影視作品 / Filmography (1981-1991)
 
  作曲 / Composer
    鬼線人 / The Ghost Informer (1984)    
    南北媽打 / Mother Vs Mother (1988)    
  原創配樂 / Original Soundtrack
    表錯七日情 / Let's Make Laugh (1983)    
    青蛙王子 / Prince Charming (1984)    
    殺妻二人組 / 100 Ways to Murder Your Wife (1986)    
  原創音樂 / Original Music
    鬼馬飛人 / The Flying Mr. B (1985)    
    南北媽打 / Mother Vs Mother (1988)    
  演員 / Actor (1981-1991)
    殺妻二人組 / 100 Ways to Murder Your Wife (1986)    
  音樂 / Music
    雪兒 / Cherie (1984)    
    非法移民 / The Illegal Immigrant (1985)    
    初一十五 / The Missed Date (1986)    
    偶然 / Last Song in Paris (1986)    
    吉屋藏嬌 / Guests in the House (1988)    
    殭屍醫生 / Doctor Vampire (1990)    
    著牛仔褲的鍾馗 / The Blue Jean Monster (1991)    
  編曲 / Arranger
    忌廉溝鮮奶 / Cream, Soda and Milk (1981)