[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
郭志恆
郭志恒
Kuo Chi-Heng
拼音: guō zhì héng
Kwok Chi-Hang
 
影視作品 / Filmography (1977-1986)
 
  製片 / Production Manager
    冰點 / Freezing Point (1979)    
    夜夜磨刀的女人 / Woman Grinder's Revenge (1980)    
    戒賭 / The Reformed Gambler (1981)    
    恐怖的情人 / The Third Face (1981)    
    我要做好子 / I Want to Be a Good Person (1982)    
    心愛的人 / Spoony Love (1982)    
    黑市夫人 / Underground Wife (1982)    
    誰人了解我 / Who Knows About Me (1983)    
    討海的人 / The Fishing Adventure (1983)    
    鄉下阿郎 / The Boy from the Dark Street (1983)    
    泥巴中的少年 / Hesitate (1986)    
  劇務 / Unit Manager
    寒樓俠客斷魂橋 / The Gloomy Tower (1977)    
    遊方和尚 / The Roaming Monk (1980)