[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
苗振宇  ♂
Miao Zhen-Yu
Pinyin: miáo zhèn
Miu Chan-Yu

 
影視作品 / Filmography (1937-1982)
 
  錄音 / Sound Recordist
    母與子 / Mother and Child (1947)    
    小城之春 / Spring in a Small Town (1948)    
    生死恨 / A Wedding in the Dream (1948)    
    渡江偵察記 / Reconnaissance Across the Yangtze (1954)    
    阿詩瑪 / Ashima (1964)    
    子夜 / Midnight (1981)    
    / The Sword (1982)    
  錄音助理 / Boom Man
    結婚交響曲 / Marriage Symphony (1944)    
  演員 / Actor (1937-1982)
    聯華交響曲 / Lianhua Symphony (1937)