[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何樂琳  ♂
何乐琳
Kiki Ho Lok-Lam
Pinyin: lín
何樂林

 
影視作品 / Filmography (2010-2018)
 
  美術指導 / Art Director
    低俗喜劇 / Vulgaria (2012)    
    春嬌與志明 / Love in the Buff (2012)    
  演員 / Actor (2010-2018)
    春嬌與志明 / Love in the Buff (2012) ... / Youyou's friend
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    勁抽福祿壽 / The Fortune Buddies (2011)    
    一個複雜故事 / A Complicated Story (2013)    
    2013 我愛HK恭囍發財 / I Love Hong Kong 2013 (2013)    
    原諒他77次 / 77 Heartbreaks (2017)    
    以青春的名義 / In Your Dreams (2017)    
    一家大晒 / Staycation (2018)    
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
  服裝指導 / Costume Designer
    低俗喜劇 / Vulgaria (2012)    
  美術助理 / Art Assistant
    線人 / Stool Pigeon (2010)    
    龍鳳店 / Adventure of the King (2010)    
    掃毒 / The White Storm (2013)