[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
王凱  ♂
王凯
Wang Kai (5)
拼音: wáng kǎi
Wong Hoi (4),  Nick Wang


 
影視作品 / Filmography (2012-2022)
 
  演員 / Actor (2012-2022)
    我的狗狗我的愛 / Love Dog Doc (2012)    
    媽媽,我愛您 / I Love You, Mom (2013)    
    逆襲 / A Young Girl's Destiny (2013)    
    茶約 / About Tea (2013)    
    獵仇者 / Pay Back (2013) ... / Hai Ge's underling B
    黃克功案件 / A Murder Beside Yanhe River (2014)    
    黃金時代 / Golden Age (2014)    
    紅包 / Cash Gift (2015)    
    順風車 / Free Ride (2015)    
    鐵道飛虎 / Railroad Tigers (2016) ... / Fan Chuan
    嫌疑人X的獻身 / The Devotion of Suspect X (2017)    
    英雄本色2018 / A Better Tomorrow 2018 (2018)    
    真·三國無雙 / Dynasty Warriors (2021) ... / Cao Cao
    勇士連 / Yong Shi Lian (2022) ... / Officer playing cards A