[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊濤
杨涛
Yang Tao (2)
Pinyin: yáng tāo
Yeung To

 
影視作品 / Filmography (1993-2020)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    藍宇 / Lan Yu (2001)    
    西遊記之女兒國 / The Monkey King 3: Kingdom of Women (2018)    
    徵途 / Double World (2020)    
  攝影 / Cinematographer
    扁擔姑娘 / So Close to Paradise (1998)    
    緊急迫降 / Crash Landing (1999)    
    新十字街頭 / X-Roads (2001)    
    關於愛 / About Love (2005)    
    看上去很美 / Little Red Flowers (2006)    
    好奇害死貓 / Curiosity Kills the Cat (2006)    
    夜。上海 / The Longest Night in Shanghai (2006)    
    米尼 / Mini (2007)    
    太陽再次升起 / The Sun Also Rises (2007)    
    天安門 / Tian An Men (2009)    
    最愛 / Love for Life (2011)    
    飛越老人院 / Full Circle (2012)    
    大鬧天宮 / The Monkey King (2014)    
    西遊記之孫悟空三打白骨精 / The Monkey King 2 (2016)    
  導演 / Director
    燃燒的雪花 / Burning Snow (1993)    
    冰上小虎隊 / Ice Tigers (1998)    
    鮮花盛開的日子 - 老徐影像日記 / The Image Diary of Xu Jinglei (2006)    
    太陽升起的地方 / Where the Sun Rises (2013)    
    求生者 / Survivor (2013)    
    馬青霞 / Ma Qingxia (2013)    
  剪接 / Editor
    鮮花盛開的日子 - 老徐影像日記 / The Image Diary of Xu Jinglei (2006)