[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
卜宇
Bu Yu
拼音: bo
Buk Yu
 
影視作品 / Filmography (2012-2020)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    一切都好 / Everybody's Fine (2016)    
    人間·喜劇 / The Human Comedy (2019)    
    中國機長 / The Captain (2019)    
    徵途 / Double World (2020)    
  監製 / Producer
    吳仁寶 / Wu Renbao (2012)    
  出品人 / Presenter
    巴啦啦小魔仙大電影 / Balala the Fairies (2013)    
    白髮魔女傳之明月天國3D / The White-Haired Witch of Lunar Kingdom (2014)    
    白日焰火 / Black Coal, Thin Ice (2014)    
    我的真命天子 / My Mr. Right (2015)    
    洛克王國4:出發!巨人谷 / Roco Kingdom 4 (2015)    
    三只小豬與神燈 / The Three Pigs and the Lamp (2015)    
    喜羊羊與灰太狼之羊年喜羊羊 / Amazing Pleasant Goat (2015)    
    果寶特攻之水果大逃亡 / Fruity Robo: The Great Escape (2016)