[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
夏小龍
夏小龙
Ha Siu-Lung
Pinyin: xià xiǎo lóng
Xia Xiao-Long,  Xia Xiaolong
 
影視作品 / Filmography (2011-2021)
 
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
    猛龍特囧 / Undercover Duet (2015)    
  武師 / Stunts
    東成西就2011 / East Meets West (2011)    
    賭城風雲II / From Vegas to Macau 2 (2015)    
    賭城風雲III / From Vegas to Macau 3 (2016)    
  動作指導 / Action Choreographer
    道士出山2伏魔軍團 / Ghost Army (2015)    
    陰陽先生 / Mr. Yin and Yang (2015)    
    大賭豪2之龍兄虎弟 / The Great Gambler 2 (2016)    
    中國醫生 / Chinese Doctors (2021)    
  副動作指導 / Assistant Action Choreographer
    大上海 / The Last Tycoon (2012)    
    烈火英雄 / The Bravest (2019)    
  演員 / Actor (2011-2021)
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
  武術指導 / Martial Arts Director
    中國機長 / The Captain (2019)