[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳玉玫  ♀
陈玉玫
Chen Yu-Mei (2)
Pinyin: chén méi


 
影視作品 / Filmography (1980-1990)
 
  演員 / Actor (1980-1990)
    少女殉情記 / The Last Date (1980)    
    撫遠街大慘案 / The Tragic Explosion (1980)    
    雲且留住 / Cloud Stay with Me (1981)    
    情人,看刀 / Last Hero in China (1984)    
    細雨春風 / Finding the Way (1984)    
    我的愛神 / My Heavenly Lover (1986) ... / Suzie
    命帶桃花 / The Seductress (1987)    
    英雄無膽 / Ying Xiong Wu Dan (1989)    
    00.99大發財 / 00.99 Da Fa Cai (1989)    
    大哥大續集 / Fatal Recall (1990)