[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林善良
Lam Sin-Leung
Pinyin: lín shàn liáng
Lin Shan-Liang,  林善樑
 
影視作品 / Filmography (1970-1997)
 
  剪接 / Editor
    黑旋風 / Black Hurricane (1970)    
    十三條蟲 / 13 Worms (1970)    
    吉人天相 / God Blesses the Good Man (1970)    
    屠虎嶺 / Tiger Hill (1972)    
    十面威風 / The Undaunted (1973)    
    飛虎小霸王 / The Flying Tiger (1973)    
    鬼使神差 / The Devil's Messengers (1974)    
    女記者 / News Hen (1974)    
    四月的旋律 / April Melody (1975)    
    妙手千金 / Heroine (1975)    
    碧雲天 / Posterity and Perplexity (1976)    
    白花飄雪花飄 / Melody from Heaven (1977)    
    嗨親愛的 / Hi, Honey (1977)    
    俠骨柔情赤子心 / The Master and the Kid (1978)    
    花樣百出 / Bachelor's Delight (1978)    
    花非花 / Windflower in the Storm (1978)    
    早安台北 / Good Morning, Taipei (1979)    
    走不完的路 / The Song of Love (1979)    
    桃花戀 / Desperate Love Bitter End (1979)    
    晚間新聞 / Night News (1980)    
    愛的小草 / The Beloved Grass (1980)    
    又見春天 / Another Spring (1980)    
    雲知道你是誰 / The Clouds Know Your Name (1981)    
    中國女兵 / The Women Soldiers (1981)    
    飄零的雨中花 / A Flower in the Storm (1982)    
    超級勇士 / Chao Ji Yong Shi (1982)    
    冷豔嬌娃 / The Sexy Lady Driver (1982)    
    頑皮鬼 / Funny People (1982)    
    女子學校 / Girls' School (1982)    
    撞鬼 / Attack of the Joyful Goddess (1983)    
    大輪迴 / The Wheel of Life (1983)    
    上海灘十三太保 / The Shanghai Thirteen (1984)    
    咖啡女郎 / Coffee Girl (1984)    
    霹靂情 / The Dancing Warrior (1985)    
    唐山過台灣 / The Heroic Pioneers (1986)    
    蓮霧成熟時 / Lian Wu Cheng Shu Shi (1988)    
    欲網挑情 / Inflow Commitment (1988)    
    紅唇春夢 / Hong Chun Chun Meng (1988)    
    龍在江湖 / Headsman Thunderbolt (1988)    
    第二死罪 / The Other Kind of Death Penalty (1989)    
    蝶殺 / Butterfly Murder (1989)    
    冰冷的太陽 / The Cold Sun (1990)    
    靚女出征 / Braveful Police (1990)    
    豪門聖女 / L'Air Du Temps (1997)