[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周道淳
Chow Diy-Sun
Pinyin: zhōu dào chún
Chou Tao-Chun
 
影視作品 / Filmography (1951-1988)
 
  剪接 / Editor
    惡夢初醒 / Wake Up from Nightmare (1951)    
    水蛙記 / Shui Wa Ji (1957)    
    黑蝴蝶 / Black Butterfly (1960)    
    兩相好 / Good Neighbors (1962)    
    天字第一號續集 / The Best Secret Agent Part 2 (1964)    
    天字第一號第3集金雞心 / The Best Secret Agent Part 3: Golden Pheasant Heart (1965)    
    圓仔花 / Yuan Zai Hua (1968)    
    怪俠歐陽德 / The Absurd Brave (1969)    
    濟公活佛 / The Magnificent Monk (1969)    
    出賣愛情的人 / Lovers Betrayed (1971)    
    糊塗大將軍 / The Unscrupules General (1973)    
    一條龍 / The Chinese Dragon (1973)    
    一線兩星大進擊 / One Stripe Two Stars (1982)    
    大輪迴 / The Wheel of Life (1983)    
    唐山過台灣 / The Heroic Pioneers (1986)    
    曾文溪之戀 / Love of Tseng-Wen River (1986)    
    暮鼓晨鐘 / Evening Drums and Morning Bells (1987)    
    宵待草 / The Night Treats the Grass (1987)    
    民俗技藝的養成與演出 / An Acrobat: Training and Performance (1988)