[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
譚銳銘
谭锐铭
Tam Yui-Ming
拼音: tán ruì míng
Tan Rui-Ming,  Davie Tam,  Taam Yui-Ming,  Daniel Tam
 
影視作品 / Filmography (1986-1996)
 
  監製 / Producer
    護花情狂 / Love Quadrangle (1993)    
    特異女朋友 / Wonder Girlfriend (1993)    
    地獄來客 / Stranger From Hell (1994)    
    戇男三十九 / Bachelor Men (1996)    
  製片 / Production Manager
    飛躍羚羊 / United We Stand (1986)    
  導演 / Director
    飛躍羚羊 / United We Stand (1986)    
    千王家族 / The Family of Swindler King (1993)    
    末路驚情 / Hitman Blues (1993)    
    誰可相依 / Who's My Father ? (1994)    
    戇男三十九 / Bachelor Men (1996)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
  演員 / Actor (1986-1996)
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
  編劇 / Writer
    飛躍羚羊 / United We Stand (1986)