[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
丁蔭楠  ♂
丁荫楠
Ding Yin-Nan
Pinyin: dīng yīn nán
Ding Yam-Laam,  Ding Yinnan
 
影視作品 / Filmography (1982-2015)
 
  導演 / Director
    逆光 / Backlighting (1982)    
    孫中山 / Dr. Sun Yat Sen (1986)    
    周恩來 / Zhou Enlai (1992)    
    相伴永遠 / To Be with You Forever (2000)    
    魯迅 / Lu Xun (2005)    
    啟功 / The Calligraphy Master (2015)    
  策劃 / Planning
    魯迅 / Lu Xun (2005)    
  編劇 / Writer
    周恩來 / Zhou Enlai (1992)    
    啟功 / The Calligraphy Master (2015)