[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
夏裕介  ♂
Hatano Yusuke
Pinyin: xià jiè
Yusuke Hatano,  Ha Yu-Kai,  Hanato Yusuke
 
影視作品 / Filmography (2013-2021)
 
  作曲 / Composer
    花椒之味 / Fagara (2019)    
  原創音樂 / Original Music
    重口味 / Hardcore Comedy (2013)    
    全力扣殺 / Full Strike (2015)    
    幸運是我 / Happiness (2016)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    今晚打喪屍 / Zombiology: Enjoy Yourself Tonight (2017)    
    以青春的名義 / In Your Dreams (2017)    
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)    
    花椒之味 / Fagara (2019)    
    我們永不言棄 / Knockout (2020)    
    死因無可疑 / Legally Declared Dead (2020)    
  音樂 / Music
    Good Take! / Good Take! (2016)    
    七月與安生 / Soul Mate (2016)    
    真·三國無雙 / Dynasty Warriors (2021)    
  演員 / Actor (2013-2021)
    點對點 / Dot 2 Dot (2014) ... / Teacher
    幸運是我 / Happiness (2016) ... / Keyboard player
  配樂 / Soundtrack
    一念無明 / Mad World (2016)