[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
普超英  ♀
Pu Chao-Yin
Pinyin: chāo yīng
Pou Chiu-Ying,  Pu Chao-Ying





 
影視作品 / Filmography (1981-2016)
 
  演員 / Actor (1981-2016)
    畢昇 / Bi Sheng (1981)    
    天賜 / Tian Si (1983) ... 夏蘭 / Xia Lan
    望日蓮 / Sun-Flowers (1986)    
    險惡江湖逍遙劍 / In Pursuit of Revenge (1989)    
    國魂 / Guo Hun (1991)    
    警魂 / The Spirit of a Policeman (1994)    
    飛車世家 / Flying Car Family (1994)    
    飛揚的青春 / The Flight of Youth (2012)    
    如果花開 / What If the Marigold Bloomed (2015)    
    天使請吻我 / Angel Please Kiss Me (2016) ... / Mother Wu