[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
文晏  ♀
Vivian Qu
Pinyin: wén yàn
Wen Yan,  Man Ngan,  Vivian Chu


 
影視作品 / Filmography (2008-2017)
 
  監製 / Producer
    牛郎織女 / Knitting (2008)    
    夜車 / Night Train (2008)    
    白日焰火 / Black Coal, Thin Ice (2014)    
  導演 / Director
    水印街 / Trap Street (2013)    
    嘉年華 / Angels Wear White (2017)    
  製片人 / Chief Producer
    春夢 / Longing for the Rain (2013)    
  編劇 / Writer
    水印街 / Trap Street (2013)    
    嘉年華 / Angels Wear White (2017)