[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
衛捷
卫捷
Wei Jie (3)
拼音: wèi jié
Wai Chit
 
影視作品 / Filmography (2013-2018)
 
  製片 / Production Manager
    艷戰風雲 / Yan Zhan Feng Yun (2016)    
  監製 / Producer
    疑情魅影 / Lover's Lost (2016)    
  導演 / Director
    啊朋友還錢 / Return the Money (2013)    
    201413 / Forever Love (2014)    
    艷戰風雲 / Yan Zhan Feng Yun (2016)    
    假裝看不見之電影大師 / Movie Master of Pretending (2016)    
  編劇 / Writer
    啊朋友還錢 / Return the Money (2013)    
    假裝看不見之電影大師 / Movie Master of Pretending (2016)    
    33號公路 / The Road - Highway 33 (2018)