[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊子  ♂
杨子
Larry Yang Zi
Pinyin: yáng zi
Yeung Chi

 
影視作品 / Filmography (2014-2022)
 
  導演 / Director
    對不起,我愛你 / Sorry, I Love You (2014)    
    喊·山 / Mountain Cry (2016)    
    寵愛 / Adoring (2019)    
    龍馬精神 / Ride On (2022)    
  剪接 / Editor
    喊·山 / Mountain Cry (2016)    
    寵愛 / Adoring (2019)    
  演員 / Actor (2014-2022)
    對不起,我愛你 / Sorry, I Love You (2014) ... / Zack
  編劇 / Writer
    對不起,我愛你 / Sorry, I Love You (2014)    
    喊·山 / Mountain Cry (2016)    
    寵愛 / Adoring (2019)    
    龍馬精神 / Ride On (2022)