[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
柯有倫  ♂
柯有伦
Oh Yau-Lun
Pinyin: yǒu lún
Alan Kuo,  Allen Ko,  Alan Ko





 
影視作品 / Filmography (1987-2016)
 
  演員 / Actor (1987-2016)
    衛斯理傳奇 / The Legend of Wisely (1987) ... 小活佛 / Little Master [intro]
    單身貴族 / The Nobles (1989)    
    不死情謎 / Bullets of Love (2001)    
    蘋果咬一口 / Expect a Miracle (2001)    
    生死速遞 / Life Express (2004) ... / Bone marrow donor
    關於愛 / About Love (2005) ... / Lin Shi Yu
    阿飛 / Fate (2008) ... / Sung Fei
    愛到底 / L-O-V-E (2009) ... Lens / 2) Lens
    樂之路 / Road Less Traveled (2011) ... / Himself
    走出五月 / Goodbye May (2011)    
    陣頭 / Din Tao: Leader of the Parade (2012) ... 阿泰 / A-tai/Chen Yong Tai
    熱血街頭 / Fearless (2012) ... 樊星 / Fan Xing
    天台 / The Rooftop (2013) ... 黑輪 / Tempura
    聽見下雨的聲音 / Rhythm of the Rain (2013) ... 阿倫 / Allen
    菜鳥 / Rookie (2014)    
    我的蛋男情人 / My Egg Boy (2016)