[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
小林悟  ♂
Kobayashi Satoru
Pinyin: xiǎo lín
Satoru Kobayashi
 
影視作品 / Filmography (1967-1971)
 
  導演 / Director
    神龍飛俠 / Dragon Ghost Flying Knight (1967)    
    月光大俠 / Moonlight Warrior (1968)    
    飛天怪俠 / Skyfly Superman (1968)    
    無問題 / No Problem (1969)    
    太太的煩惱 / A Wife's Worries (1971)    
  編劇 / Writer
    神龍飛俠 / Dragon Ghost Flying Knight (1967)    
    月光大俠 / Moonlight Warrior (1968)    
    飛天怪俠 / Skyfly Superman (1968)    
    無問題 / No Problem (1969)