[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
爾冬青
尔冬青
Yee Tung-Ching
拼音: ěr dōng qīng
Er Dong-Qing
 
影視作品 / Filmography (1955-1972)
 
  攝影 / Cinematographer
    歌唱郎歸晚 / Husband's Belated Return (1955)    
    復活 / Resurrection (1955)    
    化身姑娘 / Girl in Disguise (1956)    
    流浪兒 / Young Vagabond (1958)    
    青春兒女 / Spring Song (1959)    
    空中小姐 / Air Hostess (1959)    
    西施 / Hsi Shih Beauty of Beauties (1965)    
    辛十四娘 / The 14th Daughter of Hsin Family (1966)    
    鳳陽花鼓 / Feng Yang Flower Drum (1967)    
    晨霧 / Morning Mist (1968)    
    劍膽 / Heroic Sword (1969)    
    嘉嘉 / Affection (1969)    
    鬼皮 / The Devil's Skin (1970)    
    狠心的人 / The Ruthless Heart (1970)    
    伏虎榜 / To Skin a Tiger (1972)    
  演員 / Actor (1955-1972)
    流浪兒 / Young Vagabond (1958) ... 張大衞 / David Chang
  燈光 / Lighting
    秋鳳 / The Autumn Phoenix (1957)