[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
區文懿  ♀
区文懿
Monet Au Man-Yi
Pinyin: wén

 
影視作品 / Filmography (2010-2018)
 
  後期製作經理 / Post-Production Management
    三少爺的劍 / Sword Master (2016)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
  後期製作助理 / Post-Production Assistant
    天師鬥殭屍 / Sifu Vs Vampire (2014)    
    雛妓 / Sara (2015)    
  後期製作副導演 / Post-Production Assistant Director
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
  場記 / Script Supervisor
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)