[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃銘剛
黄铭刚
Wong Ming-Kong
Pinyin: huáng míng gāng
Wong Ming-Kwong (2),  Wong Ming-Kong,  Wong Ming-Gong,  M. K. Wong
 
影視作品 / Filmography (1973-1996)
 
  助理剪接 / Assistant Editor
    再生人 / Life After Life (1981)    
    最佳拍檔 / Aces Go Places (1982)    
    夜驚魂 / He Lives by Night (1982)    
    專撬牆腳 / Perfect Wife?! (1983)    
    開心鬼放暑假 / Happy Ghost II (1985)    
    愛神一號 / Cupid One (1985)    
  剪接 / Editor
    雲飛何處 / Swimming Pool Episode (1973)    
    百勝堂 / Ever Victorious Hall (1974)    
    鬼琵琶 / The Phantom Lute (1975)    
    天后 / The Legend of Mother Goddess (1975)    
    荷蘭賭人頭 / Amsterdam Connection (1978)    
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 / Aces Go Places IV (1986)    
    開心勿語 / Trouble Couples (1987)    
    橫財三千萬 / The Thirty Million Dollar Rush (1987)    
    英雄本色續集 / A Better Tomorrow II (1987)    
    夢過界 / My Dream Is Yours (1988)    
    花心夢裡人 / Dream of Desire (1989)    
    吉星拱照 / The Fun, the Luck and the Tycoon (1990)    
    天若有情 / A Moment of Romance (1990)    
    蠻荒的童話 / In the Lap of God (1991)    
    千火玫瑰 / Caged Beauties (1992)    
    油尖少爺 / Night Life Hero (1992)    
    笑八仙 / The Eight Hilarious Gods (1993)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 / Ms Butterfly (1993)    
    月滿英倫 / Foreign Moon (1996)    
    竹昇妹之以牙還牙 / Crossline (1996)    
  燈光 / Lighting
    古鏡幽魂 / Ghost of the Mirror (1974)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    最佳拍檔大顯神通 / Aces Go Places II (1983)    
    少爺威威 / Play Catch (1983)    
    英倫琵琶 / Banana Cop (1984)    
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    開心樂園 / The Isle of Fantasy (1985)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)