[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳茵  ♀
陈茵
Chen Yin
Pinyin: chén yīn
Chan Yan




 
影視作品 / Filmography (1956-1963)
 
  演員 / Actor (1956-1963)
    十年命運 / Ten Years Destiny (1956)    
    心酸酸 / Bitter Heart (1957) ... 秀珍 / Xiu Zhen
    薄命花 / Unlucky Flower (1957)    
    海邊風 / Seaside Breeze (1957) ... 素蘭 / Su Lan
    孤兒怨 / Ku Erh Yuan (1958)    
    姻緣天註定 / Yin Yuan Tien Chu Ting (1958)    
    寶島姑娘 / Island Girl (1958)    
    雌雞隨鳳飛 / Chicken Sui Feng Flies (1958)    
    假車伕 / Fake Driver (1958)    
    小寡婦淚灑八卦山 / Little Widows Tears at Bagua Mountain (1958)    
    愛情保險公司 / Love Insurance Company (1959)    
    霧夜霧屍 / Flying Corpse on a Foggy Night (1959)    
    醫生與護士 / Doctors and Nurses (1960)    
    送君情淚 / Song Jun Qing Lei (1961)    
    等你一世人 / Waiting for You a Lifetime (1962)    
    叫我怎樣活下去 / Ask Me How to Survive (1962)    
    吻一下 / Kiss Me (1963)    
    流轉 / Circulation (1963)