[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉俊麟
叶俊麟
Ye Jun-Lin
Pinyin: jùn lín
Yeh Chun-Lin
 
影視作品 / Filmography (1959-1966)
 
  故事 / Story
    落大雨彼日 / Luo Da Yu Bi Ri (1964)    
  編劇 / Writer
    愛情保險公司 / Love Insurance Company (1959)    
    何日再相逢 / When Meet Again (1963)    
    悲情城市 / City of Sadness (1964)    
    野柳義魂情難忘 / Ye Liu Yi Hun Qing Nan Wang (1964)    
    台北街頭 / Streets of Taipei (1965)    
    生死戀 / Sheng Si Lian (1965)    
    一生為著你 / Yi Sheng Wei Zhi Ni (1965)    
    孝女的願望 / Filial Daughter's Desire (1965)    
    我愛爸爸 / I Love Dad (1966)