[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
田鈞
田钧
Tian Jun
拼音: tián jūn
Tin Kwan

 
影視作品 / Filmography (1940-1950)
 
  演員 / Actor (1940-1950)
    孔夫子 / Confucius (1940) ... 季孫 / Ji Sun
    孟麗君 / Meng Lijun (1940)    
    賽金花 / Sai Jin Hua (1940)    
    / Flesh (1941)    
    雪艷娘 / Xue Yan Niang (1941)    
    第二代 / The Second Generation (1943)    
    藝苑血淚 / Yi Yuan Xue Lei (1943)    
    合家歡 / He Jia Huan (1943)    
    凱風 / Kai Feng (1944)    
    莫負少年頭 / Mo Fu Shao Nian Tou (1945)    
    大飯店 / The Grand Hotel (1945)    
    奮鬥 / Struggle (1945)    
    摩登女性 / Modern Girl (1945) ... 老教授 / Professor
    鵬程萬里 / A Bright Future (1945)    
    鶯飛人間 / Songbird Flies Over the World (1946)    
    情天劫 / Song of the Midnight (1948)    
    腸斷天涯 / Heartbroken (1948)    
    626間諜網 / Missing Document (1948)    
    鍍金小姐 / Miss Du Jin (1950)