[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
楊鋼  ♂
杨钢
Yang Gang
拼音: yáng gāng
Yeung Gong

 
影視作品 / Filmography (1984-2017)
 
  製片 / Production Manager
    冒牌皇帝 / Fake Emperor (1995)    
  副導演 / Assistant Director
    湘西屍王 / Kung Fu Vampire (1993)    
  美術指導 / Art Director
    海灘 / At the Beach (1984)    
    老井 / Old Well (1986)    
    在那遙遠的地方 / Far Far Place (1993)    
    日光峽谷 / Sun Valley (1995)    
    香香鬧油坊 / A Story of Xiangxiang (1996)    
    兩個女人的故事 / Two Women's Story (2002)    
    天地英雄 / Warriors of Heaven and Earth (2003)    
    日出日落 / Sunrise Sunset (2005)    
  演員 / Actor (1984-2017)
    阿嬰 / Ming Ghost (1990)    
    湘西屍王 / Kung Fu Vampire (1993)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007) ... 賈秘書 / Secretary Jia
    瘋狂的公牛 / Crazy Bull (2017)    
  美術 / Art
    紅高粱 / Red Sorghum (1987)