[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林美照  ♀
Lin Mei-Chao
Pinyin: lín měi zhào
Lin Mei-Zhao,  Lam Mei-Chu





 
影視作品 / Filmography (1987-2015)
 
  演員 / Actor (1987-2015)
    稻草人 / Strawman (1987)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
    燃燒吧!歐吉桑 / War Game 229 (2011) ... 王媽 / Aunt Wang
    天后之戰 / Faithball (2013)    
    雙全 / A Complete Life (2013)    
    痞子遇到愛 / Peace in Love (2014)    
    大囍臨門 / The Wonderful Wedding (2015)    
    愛上缺角族 / I Love Binlang (2015)