[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳祉希  ♀
陈祉希
Yedda Chen
拼音: chén zhǐ
Chen Zhi-Xi,  Chen Zhixi

 
影視作品 / Filmography (2012-2021)
 
  製片 / Production Manager
    縫紉機樂隊 / City of Rock (2017)    
    動物世界 / Animal World (2018)    
  監製 / Producer
    情聖 / Some Like It Hot (2016)    
    送你一朵小紅花 / A Little Red Flower (2020)    
  總策劃 / Chief Planner
    動物世界 / Animal World (2018)    
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)    
  總監製 / Senior Producer
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)    
  演員 / Actor (2012-2021)
    人再囧途之泰囧 / Lost in Thailand (2012) ... / Air hostess
    煎餅俠 / Jian Bing Man (2015) ... / Hai Ge's secretary
    唐人街·探案 / Detective Chinatown (2015) ... / Police female interviewer
    動物世界 / Animal World (2018) ... 護士長 / Head nurse
    送你一朵小紅花 / A Little Red Flower (2020) ... / Ma's mother
    唐人街探案3 / Detective Chinatown 3 (2021) ... / Police academy examiner
  製片人 / Chief Producer
    人再囧途之泰囧 / Lost in Thailand (2012)    
    唐人街·探案 / Detective Chinatown (2015)    
  出品人 / Presenter
    縫紉機樂隊 / City of Rock (2017)    
    動物世界 / Animal World (2018)