[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郭錦恩  ♀
郭锦恩
Crystal Kwok Gam-Yan
Pinyin: guō jǐn ēn
Crystal Kwok (1)





 
影視作品 / Filmography (1988-1999)
 
  監製 / Producer
    迷失森林 / The Mistress (1999)    
  副導演 / Assistant Director
    夢醒時分 / Mary from Beijing (1992)    
  導演 / Director
    迷失森林 / The Mistress (1999)    
  演員 / Actor (1988-1999)
    飛龍猛將 / Dragons Forever (1988) ... 龍約翰助手 / Jackie's assistant [introducing]
    警察故事續集 / Police Story Part II (1988) ... / Police interrogator
    四千金 / Four Loves (1989) ... 鄭麗瓊 / Cheng Li-Chiung
    夜瘋狂 / All Night Long (1989) ... / Ling Ling
    殭屍醫生 / Doctor Vampire (1990) ... / Joy Li
    黑雪 / Will of Iron (1991) ... Crystal / Carol
    黑豹傳說 / Once Upon a Time in 2040 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 / The Master (1992) ... 阿美 / May
    92黑玫瑰對黑玫瑰 / 92 Legendary La Rose Noire (1992) ... / Chuen's wife
    巨乳的誘惑 / The Mystery of the Big Boobs (1993)    
    大迫遷 / No 1, 3rd Avenue (1993) ... 王小姐 / Miss Wong
    黑豹傳說II之絕響之城 / Once Upon a Time in 2040 II (1993) ... 肥陳 / Blue Haired Woman
    等愛的女人 / Right Here Waiting... (1994) ... Joyce Ma / Joyce Ma
    股瘋 / Shanghai Fever (1994) ... / Anna Chan
    香港愛的故事之情人 / Yuppies Love (1994)    
    祖屋 / Home Again (1995)    
    破碎中國 / Broken China (1995)    
    阿金 / Ah Kam (1996) ... / Kam's roommate
    迷失森林 / The Mistress (1999) ... 餐廳中外藉商人女友 / Businessman's girlfriend
  編劇 / Writer
    迷失森林 / The Mistress (1999)    
 
 
Biography
 
  also in

BAMBOO IN WINTER (1991)