[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳庭威  ♂
陈庭威
Nathan Chan Ting-Wai
拼音: chén tíng wēi


 
影視作品 / Filmography (1982-2010)
 
  監製 / Producer
    勝戰威龍之新人類爭霸 / Win or Die (1997)    
  演員 / Actor (1982-2010)
    彩雲曲 / Once Upon a Rainbow (1982)    
    三文治 / Double Decker (1984)    
    阿福的禮物 / The Gift of A Fu (1984)    
    青春差館 / Young Cops (1985)    
    神奇兩女俠 / Wonder Women (1987) ... / Delivery man
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988) ... / Peter King
    英雄重英雄 / Tour of Revenge (1989)    
    特警90 / The Iron Butterfly (1989) ... / Policeman
    八大毒梟 / Hong Kong Criminal Archives - Eight Drug Dealers (1991)    
    飛鷹行動 / Love to Kill (1991)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 / Something Incredible - Return of Devil (1992)    
    千王家族 / The Family of Swindler King (1993)    
    非常檔案 / Unclassified File (1994)    
    勝戰威龍之新人類爭霸 / Win or Die (1997)    
    台北星期天 / Pinoy Sunday (2010) ... 便衣刑警 / Policeman