[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
崔炎龍
崔炎龙
Cui Yan-Long
Pinyin: cuī yán lóng
Chui Yim-Lung
 
影視作品 / Filmography (2013-2019)
 
  導演 / Director
    一夜情深 / One Night Stand (2013)    
    德州迷情 / Texas Poker (2015)    
    德州紙牌屋 / Texas Hold'em (2016)    
    僵屍英雄之魔王與公主 / Jiang Shi Ying Xiong Zhi Mo Wang Yu Gong Zhu (2016)    
    東海人魚傳 / East Sea Mermaid (2019)    
  編劇 / Writer
    一夜情深 / One Night Stand (2013)    
    德州迷情 / Texas Poker (2015)    
    德州紙牌屋 / Texas Hold'em (2016)    
    僵屍英雄之魔王與公主 / Jiang Shi Ying Xiong Zhi Mo Wang Yu Gong Zhu (2016)