[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
辛子敏
Sun Chi-Man
Pinyin: xīn zi mǐn
San Chi-Man,  Sin Chi-Man
 
影視作品 / Filmography (2013-2021)
 
  數碼影像技術員 / DIT
    鴨王 / The Gigolo (2015)    
  現場剪接 / On-Set Editor
    2013 我愛HK恭囍發財 / I Love Hong Kong 2013 (2013)    
    賭城風雲 / From Vegas to Macau (2014)    
    賭城風雲II / From Vegas to Macau 2 (2015)    
    賭城風雲III / From Vegas to Macau 3 (2016)    
    刑警兄弟 / Buddy Cops (2016)    
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)    
  剪接 / Editor
    燈塔下的戀人 / Guia in Love (2015)    
    武林怪獸 / Kung Fu Monsters (2018)    
    恭喜八婆 / Missbehavior (2019)    
    中國機長 / The Captain (2019)    
    中國醫生 / Chinese Doctors (2021)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    控城計 / Control (2013)