[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
嚴偉倫  ♂
严伟伦
William Yim Wai-Lun
Pinyin: yán wěi lún
Yim Wai-Lun (1),  Yim Wai-Gwaan,  Yim Wai-Leun
 
影視作品 / Filmography (1985-2002)
 
  第一組攝影助理 / 1st Unit Focus Puller
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
  攝影指導 / Director of Photography
    空中小姐 / Wind Beneath the Wings (1995)    
    錯體追擊組合 / Fox Hunter (1995)    
    1/2 次同床 / Thanks for Your Love (1996)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    黑俠 II / Black Mask II (2002)    
  攝影 / Cinematographer
    打工狂想曲 / Gift from Heaven (1989)    
    求愛夜驚魂 / In Between Loves (1989)    
    表姐,你好野! / Her Fatal Ways (1990)    
    縱橫四海 / Once a Thief (1991)    
    積奇瑪莉 / Sisters in Law (1992)    
    舞男情未了 / Gigolo and Whore II (1992)    
    赤裸羔羊 / Naked Killer (1992)    
    92應召女郎 / Call Girl '92 (1992)    
    黑豹天下 / Warriors: The Black Panther (1993)    
    愛在黑社會的日子 / Love Among the Triad (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 / Even Mountains Meet (1993)    
    千王情人 / Lover of the Swindler (1993)    
    重案實錄O記 / Organized Crime & Triad Bureau (1994)    
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 / A Chinese Odyssey Part Two - Cinderella (1995)    
    麻雀飛龍 / Mahjong Dragon (1997)    
    夜半2點鐘 / 02:00 A.M. (1997)    
    天使之城 / Sometimes, Miracles Do Happen (1999)    
    成龍的特技 / Jackie Chan - My Stunts (1999)    
    地上最強 / Extreme Challenge (2001)    
    賭神之神 / Return from the Other World (2002)    
  第二組攝影指導 / 2nd Unit Director of Photography
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
  機工 / Camera Assistant
    生死線 / The Island (1985)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    夢過界 / My Dream Is Yours (1988)    
    我愛扭紋柴 / Now You See Love... Now You Don't (1992)    
    笑俠楚留香 / Legend of the Liquid Sword (1993)    
    新天龍八部之天山童姥 / The Dragon Chronicles - The Maidens (1994)    
    順流逆流 / Time and Tide (2000)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)