[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃少俊
黄少俊
Wong Siu-Jun
Pinyin: huáng shǎo jùn
Yellow John
 
影視作品 / Filmography (1980-1998)
 
  監製 / Producer
    阿嬰 / Ming Ghost (1990)    
    江湖最後一個大佬 / Triad Story (1990)    
    血仍是冷 / Deadly Illusion (1998)    
  導演 / Director
    枯良枯 / The Super Gang (1982)    
    城市判官 / Armageddon (1989)    
    福星威龍 / Lucky Dragon (1991)    
    風塵十三姨 / Bloody Revenge (1993)    
  場記 / Script Supervisor
    迷蹤霍元甲 / Young Hero (1980)    
  策劃 / Planning
    辣手梟雄 / Revenge of Scar Face (1992)    
  執行監製 / Executive Producer
    子彈出租 / Bullet for Hire (1991)    
  編劇 / Writer
    怒火風雲 / Blow Up (1982)    
    枯良枯 / The Super Gang (1982)    
    城市判官 / Armageddon (1989)