[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊學良
杨学良
Yeung Hok-Leung
Pinyin: yáng xué liáng
John Leung,  John H. L. Yeung
 
影視作品 / Filmography (1980-1994)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    仙人掌 / Run (1994)    
  攝影 / Cinematographer
    籠裏雞 / The Desperados (1980)    
    城市判官 / Armageddon (1989)    
    轟天皇家將 / Angel Terminators (1992)    
  攝影助理 / Focus Puller
    天師撞邪 / Shaolin Drunkard (1983)    
    波牛 / The Champions (1983)    
    飛虎奇兵 / City Hero (1985)    
    凌晨晚餐 / Vampire's Breakfast (1987)    
    沒有太陽的日子 / Sunless Days (1990)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    忠義群英 / Seven Warriors (1989)