[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
郭德信  ♂
Kwok Tak-San
拼音: guō xìn
Kwok Tak-Shun



 
影視作品 / Filmography (1984-1998)
 
  演員 / Actor (1984-1998)
    我為你狂 / Pale Passion (1984) ... / Dr Gwok
    相見好 / Happy Together (1989)    
    追女重案組 / Running Mate (1989)    
    獵豹行動 / Cheetah on Fire (1992)    
    女校風雲之邪教入侵 / Angel Hunter (1992) ... / May's father
    群星會 / The Thief of Time (1992)    
    越柙飛龍 II 虎穴潛龍 / The Undercover (1992)    
    大時代 / The Greed of Man (1992)    
    天長地久 / Days of Tomorrow (1993) ... / Uncle Six
    愛到盡頭 / Can't Stop Loving You (1993)    
    千面天王 / Millionaire Cop (1993)    
    沙甸魚殺人事件 / Mr. Sardine (1994) ... / Chief Insp. Ching
    天崖追兇 / Burden of Proof (1994)    
    廉政英雌 / Sharpshooters (1994)    
    射雕英雄傳 / The Legend of the Condor Heroes (1994) ... 王重陽 / Wong Chung-Yeung
    掃黃先鋒 / Crimes of Passion (1998)    
 
 
Biography
 
  Veteran TVB actor.