[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王陸豪
王陆豪
Wong Luk-Ho
Pinyin: wáng háo
 
影視作品 / Filmography (2013-2019)
 
  數碼影像技術員 / DIT
    Good Take! / Good Take! (2016)    
  攝影 / Cinematographer
    池之魚 / An Odd Fish (2014)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    風景 / Pseudo Secular (2016)    
  攝影助理 / Focus Puller
    老人與狗 / Old Man and a Dog (2019)    
  機工 / Camera Assistant
    一念無明 / Mad World (2016)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    一念無明 / Mad World (2016)    
  美術助理 / Art Assistant
    激戰 / Unbeatable (2013)