[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭柏林  ♂
郑柏林
Cheng Pak-Lam
Pinyin: zhèng bǎi lín
Siu Paak-Lam,  Cheng Paak-Lam,  Cheng Park-Lam,  Cheng Pak-Lam





 
影視作品 / Filmography (1990-1995)
 
  演員 / Actor (1990-1995)
    三人新世界 / Heart Into Hearts (1990) ... / Pak Lam
    太陽之子 / Prince of the Sun (1990)    
    愛的世界 / The Story of My Son (1990) ... / Lee Wing-Hong
    一咬OK / A Bite of Love (1990) ... / The kid
    富貴吉祥 / The Perfect Match (1991) ... / Bouquet presenter
    帶子洪郎 / Son on the Run (1991) ... Sam / Sam
    契媽唔易做 / To Catch a Thief (1991) ... / Berlin
    踢到寶 / Lucky Encounter (1992) ... 陳小寶 / Bobo Ma
    '92霸王花與霸王花 / Inspector Wears Skirts IV (1992) ... / Amy's son
    走佬威龍 / Bogus Cops (1993) ... IQ仔 / IQ Kid
    小飛俠 / Teenage Master (1995) ... / Mr Fung's son