[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉錫明  ♂
刘锡明
Lau Sek-Ming
Pinyin: liú míng
Canti Lau,  Liou Shyi-Ming,  Lau Sik-Ming,  Lau Shek-Ming,  Liu Xi-Ming





 
影視作品 / Filmography (1990-2021)
 
  演員 / Actor (1990-2021)
    省港旗兵第四集地下通道 / Underground Express (1990)    
    俠女傳奇 / Zen of Sword (1992) ... 夏侯瑕 / Prince Ha Hou
    廉政第一擊 / First Shot (1993) ... / Yip Chun Wan
    親恩國仇 / The Great Conspiracy (1993)    
    疊影驚情 / The Black Morning Glory (1993) ... 客串傅家杰 / Michael Fu Ka Kit
    21紅色名單 / 21 Red List (1994)    
    新報仇 / Revanchist (1994) ... / Shou Feng
    小醉拳 / The Little Drunken Masters (1995)    
    運財五福星 / How to Meet the Lucky Stars (1996) ... 國際頂級賭術大賽中與羅漢果對睹 / Gambler [cameo]
    風中傳說之正義使者 / Judicial Emissary (1998)    
    正義使者之盜影謎情 / Legend of the Wind (1999)    
    隔世追魂 / Ghost Revenge (1999)    
    古惑仔之極速風暴 / Street Kids: Speedy Storm (1999)    
    神探幻影 / Thunder Cops (1999)    
    飛越危情 / Before Sunrise (1999)    
    奪命驚呼 / Scream (1999)    
    猛鬼諾言 / Ghost Promise (2000) ... / Lam Kwok-Bong
    我隻會殺人 / I Can Only Kill (2000)    
    聊齋花弄月之追魂物語 / Home for Erotic Ghosts II (2000) ... / In love with the innkeeper's daughter
    大地之女 / Bowl (2000) ... / Doctor Kuo Jun-Ming
    子彈狂飆 / Hurricane Bullet (2003) ... 劉振強 / Lau Chun Keung
    駭客尖兵 / Hacker Pioneers (2003) ... / Tsui
    不可思議星期二 (第一輯) / Twilight Tubes Part I (2003)    
    千門女將之紅嘴鯉魚 / The Thief of Red Lips Fish (2003)    
    狂野追擊 / Wound's Fighting (2003)    
    不可抗拒的任務 / Resistless Mission (2004)    
    監獄風雲之女逃犯 / Jail Legend of the Female Prisoner (2004)    
    黑槍走火 / Black Gun Discharged (2004)    
    陰險人物 / Mean Guy (2004) ... / Brother Bo
    八卦宗師 / The Kungfu Master (2012)    
    大格局 / Big Setup (2012)    
    無間罪:僵屍重生 / Zombies Reborn (2012)    
    冷瞳 / Cold Pupil (2013) ... 蘇光明 / GM Su
    面向大海 / Facing the Sea (2013)    
    狂鰐海嘯 / Crazy Tsunami (2021) ... / Cha Wo