[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
張錚  ♀
张铮
Zhang Zheng (2)
拼音: zhāng zhēng
Cheung Chang



 
影視作品 / Filmography (1949-1980)
 
  副導演 / Assistant Director
    鐵道遊擊隊 / Railway Guerillas (1956)    
    不夜城 / City Without Night (1957)    
  導演 / Director
    第三次試驗 / The Third Test (1958)    
    山村姐妹 / Village Sisters (1965)    
    小花 / Little Flower (1980)    
  演員 / Actor (1949-1980)
    中華女兒 / Daughters of China (1949) ... / Hu Xiu Zhi
    南海潮 / Waves on the South-China Sea (1962)    
  編劇 / Writer
    第三次試驗 / The Third Test (1958)