[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李克勤  ♂
Hacken Lee Hak-Kan
Pinyin: qín




 
影視作品 / Filmography (1989-2019)
 
  演員 / Actor (1989-2019)
    Yes 一族 / Fruit Punch (1991) ... / Hark
    太子傳說 / No More Love, No More Death (1993) ... 探長 / Policeman
    運財智叻星 / Twinkle Twinkle Lucky Star (1996) ... 神仙 / Fairy
    不解之謎 / Clueless (2001) ... 逸思 / Tang Yat-see
    漫畫風雲 / Comic King (2001) ... / Young Lo
    愛在陽光下 / Love Under the Sun (2003)    
    愛在陽光下 / Love Under the Sun (2003)    
    不可思議星期二 (第一輯) / Twilight Tubes Part I (2003)    
    六壯士 / 6 Strong Guys (2004) ... / Ben Tsui
    左麟右李之我愛醫家人 / We Are Family (2006) ... / Kit Li Zhijie
    美女食神 / The Lady Iron Chef (2007) ... 杜碩堅 / S. K. To
    女人.本色 / Wonder Women (2007) ... 威廉 / William Lee
    王家欣 / Wong Ka Yan (2015)    
  主唱 / Singer
    壯志雄心 / Thank You, Sir (1989)    
    賭聖 / All for the Winner (1990)    
    帶子洪郎 / Son on the Run (1991)    
    美女食神 / The Lady Iron Chef (2007)    
    廉政風雲 / Integrity (2019)