[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
黃兆雄  ♂
David Wong Siu-Hung
拼音: huáng zhào xióng
Wong Shiu-Hung,  Wong Tai-Wai,  Huang Tai-Wei
 
影視作品 / Filmography (1974-1995)
 
  製片 / Production Manager
    空中少爺 / The Adventurous Air-Steward (1974)    
    我在戀愛 / I Am in Love (1975)    
    阿福撈世界 / The Stupid Sailor, Ah Fook (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 / Money Is Everything (1975)    
    大控訢 / A Grand Statement (1981)    
    省港旗兵 / Long Arm of the Law (1984)    
    停不了的愛 / Everlasting Love (1984)    
    無名火 / Profile in Anger (1984)    
    歡場 / Seven Angels (1985)    
    鬼馬朱唇 / Merry-Go-Round (1986)    
    危險情人 / The Shootout (1992)    
    三個相愛的少年 / Oh! My Three Guys (1994)    
    那有一天不想你 / Remember M, Remember E (1995)    
    富貴人間 / The World of Treasure (1995)    
  演員 / Actor (1974-1995)
    阿福撈世界 / The Stupid Sailor, Ah Fook (1975) ... / Captain