[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
施揚平  ♂
施扬平
Sze Yeung-Ping
Pinyin: shī yáng píng
Shi Yang-Ping,  Sze Yeung-Ping,  Sze Young-Pin,  Si Yeung-Boon,  Sz Yeung-Ping,  Shi Yangping,  Si Yeung-Ping


 
影視作品 / Filmography (1980-2016)
 
  聯合監製 / Co-Producer
    暴瘋語 / Insanity (2015)    
  行政策劃 / Administrative Planner
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
  導演 / Director
    她來自台北 / Bridging with Love (1992)    
  策劃 / Planning
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)    
    桃花運 / Desire of the Heart (2008)    
    近在咫尺 / Close to You (2010)    
    竊聽風雲2 / Overheard 2 (2011)    
    桃姐 / A Simple Life (2011)    
    B+偵探 / The Detective 2 (2011)    
    大追捕 / Nightfall (2012)    
    追凶 / Fairy Tale Killer (2012)    
    車手 / Motorway (2012)    
    寒戰 / Cold War (2012)    
    逆光飛翔 / Touch of the Light (2012)    
    浮城 / Floating City (2012)    
    盲探 / Blind Detective (2013)    
    掃毒 / The White Storm (2013)    
    風暴 / Firestorm (2013)    
    控城計 / Control (2013)    
    盜馬記 / Horseplay (2014)    
    Delete愛人 / Delete My Love (2014)    
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    香港仔 / Aberdeen (2014)    
    衝鋒車 / Two Thumbs Up (2015)    
    那年夏天你去了哪裏 / Cherry Returns (2016)    
  副導演 / Assistant Director
    險過剃頭 / A Hairbreadth Escape (1980)    
    少林寺 / Shaolin Temple (1982)    
    半邊人 / Ah Ying (1983)    
    少林小子 / Kids from Shaolin (1984)    
    南北少林 / Martial Arts of Shaolin (1986)    
    武林聖鬥士 / Deadend of Besiegers (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 / Fist from Shaolin (1993)    
    西楚霸王 / The Great Conqueror's Concubine (1994)    
    太極拳 / Tai Chi II (1996)    
  總策劃 / Chief Planner
    竊聽風雲3 / Overheard 3 (2014)    
  執行導演 / Executive Director
    中華英雄 / Born to Defence (1988)    
  演員 / Actor (1980-2016)
    流星語 / The Kid (1999) ... 雀友 / Mahjong friend
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007) ... 陸佑朋友 / Luk Yau's friend
  編劇 / Writer
    險過剃頭 / A Hairbreadth Escape (1980)    
    半邊人 / Ah Ying (1983)    
    南北少林 / Martial Arts of Shaolin (1986)    
    中華英雄 / Born to Defence (1988)    
    黃飛鴻之男兒當報國 / Fist from Shaolin (1993)    
    西楚霸王 / The Great Conqueror's Concubine (1994)    
    太極拳 / Tai Chi II (1996)    
    龍刀奇緣 / Dragon Blade (2005)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)