[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
溫兆倫  ♂
温兆伦
Deric Wan Siu-Lun
Pinyin: wēn zhào lún
Uen Jaw-Luen,  Derek Wan





 
影視作品 / Filmography (1984-2019)
 
  演員 / Actor (1984-2019)
    新孖寶妙探 / The New Marvelous Double (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 / Royal Tramp II (1992) ... 康熙 / Emperor Kang Xi
    鹿鼎記 / Royal Tramp (1992) ... 康熙 / Emperor Kang Xi
    千火玫瑰 / Caged Beauties (1992) ... / Tai Wai
    群星會 / The Thief of Time (1992)    
    笑八仙 / The Eight Hilarious Gods (1993) ... / Smart Hon
    千面天王 / Millionaire Cop (1993) ... 李澤洗 / Jessy Lee
    葵花聖女 / The Top Lady of Sword (1993)    
    天山玉女劍 / The Tale of a Heroine (1993)    
    笑俠楚留香 / Legend of the Liquid Sword (1993) ... 胡鐵花 / Hu
    熾熱情緣 / The Wild Lovers (1994)    
    馬神 / The Inside Track (1994) ... 陳達仁 / Chan Tat-Yan
    信有明天 / Hope (1995) ... 方志豪 / Fong Chi Ho
    珠江恩仇記 / Days in Guangzhou (1996)    
    差婆阿嬌 / Roller Blade Killer (1998)    
    人皮屍畫 / Painting with Human Skin (1999)    
    心願 / My Wishes (1999)    
    夕陽天使 / So Close (2002) ... 周能 / Chow Nunn
    不可思議星期二 (第二輯) / Twilight Tubes Part II (2003)    
    親密殺機 / Double Crossing (2003)    
    新婚告急 / Instant Marriage (2004)    
    X檔案之懺悔 / X File: Repentance (2004)    
    惡男再現 / Bad Man Come Back (2004)    
    愛上二房東 / A New Roommate (2005)    
    異度迷局 / Singular Puzzle (2012)    
    守夢者 / Dream Defender (2015)    
    死亡之謎 / Mystery of Death (2015)    
    主播36式 / Anchor 36 Types (2016)    
    白雲橋 / Bridge in Clouds (2016)    
    一品爵爺 / The Duke of Royal Tramp (2019)    
  主唱 / Singer
    馬後砲 / Comedy (1984)