[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李鳳媚  ♀
李凤媚
Fiona Lee Fung-Mei
Pinyin: fèng mèi
 
影視作品 / Filmography (1991-2020)
 
  製片 / Production Manager
    伙頭福星 / Shogun and Little Kitchen (1992)    
    霧都情仇 / Misty (1992)    
    救世神棍 / Heaven Can't Wait (1995)    
    歡樂時光 / Happy Hour (1995)    
    壞孩子俱樂部 / Lost Boys in Wonderland (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 / Big Bullet (1996)    
    渾身是膽 / Enter the Eagles (1998)    
  行政策劃 / Administrative Planner
    紫雨風暴 / Purple Storm (1999)    
    公元2000 AD / 2000 A.D. (2000)    
  後期製作統籌 / Post-Production Coordinator
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    黐線枕邊人 / Slickers Vs Killers (1991)    
    西藏小子 / A Kid from Tibet (1992)    
  策劃 / Planning
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000)    
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
  執行監製 / Executive Producer
    92應召女郎 / Call Girl '92 (1992)    
  監製 / Producer
    迷失森林 / The Mistress (1999)    
    聖荷西謀殺案 / Fatal Visit (2020)    
  演員 / Actor (1991-2020)
    戀之風景 / The Floating Landscape (2003) ... 伴娘 / Bridesmaid
  執行製片 / Associate Production Manager
    射鵰英雄傳之東成西就 / The Eagle Shooting Heroes (1993)