[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
龔國才
龚国才
Gung Gwok-Choi
Pinyin: gōng guó cái
Kung Kwok-Choy
 
影視作品 / Filmography (1988-1995)
 
  美術指導 / Art Director
    機密檔案實錄火蝴蝶 / Ms Butterfly (1993)    
    一九四九之劫後英雄傳 / Hero of Hong Kong 1949 (1993)    
    兩廂情願 / The Killer's Love (1993)    
    六指琴魔 / Deadful Melody (1994)    
    伴我同行 / One of the Lucky Ones (1994)    
    昨夜長風 / Tears and Triumph (1994)    
    野性的邂逅 / Dream Killer (1995)    
  演員 / Actor (1988-1995)
    唯我獨尊 / An Eye for an Eye (1990)    
    四大探長 / Powerful Four (1992)    
  服裝設計 / Costume Design
    發達秘笈 / How to Be a Millionaire (1989)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    好女十八嫁 / 18 Times (1988)    
    火舞風雲 / Bet on Fire (1988)    
    我要富貴 / My Dear Son (1989)    
    獄中龍 / Dragon in Jail (1990)    
    唯我獨尊 / An Eye for an Eye (1990)    
    雙龍會 / The Twin Dragons (1992)    
    四大探長 / Powerful Four (1992)    
  茶水 / Tea Lady
    重案組 / Crime Story (1993)    
  美術助理 / Art Assistant
    女機械人 / Robotrix (1991)    
    天與地 / Heaven and Earth (1994)