[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳健保  ♂
吴健保
Ng Kin-Biu
Pinyin: jiàn bǎo
 
影視作品 / Filmography (1992-1996)
 
  監製 / Producer
    淫魔暴行 / Devil of Love (1994)    
  製片 / Production Manager
    貼身情人 / Body Lover (1993)    
    吻狼之問題少女 / Picking Up Girls (1994)    
    九月初九新娘潭 / Ninth of September, the Cursed Day (1996)    
  演員 / Actor (1992-1996)
    香港姦殺奇案 / Suburb Murder (1992)    
    貼身情人 / Body Lover (1993) ... / Tak
    夢情人 / Hong Kong Eva (1993)    
    淫魔暴行 / Devil of Love (1994)    
  出品人 / Presenter
    人生得意衰盡歡 / Pink Bomb (1993)    
  執行監製 / Executive Producer
    香港姦殺奇案 / Suburb Murder (1992)