[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
曹久平
Cao Jiuping
拼音: cáo jiǔ píng
Cho Gau-Ping,  Cao Jui-Ping,  Cao Jiu-Ping
 
影視作品 / Filmography (1989-2008)
 
  美術指導 / Art Director
    美洲豹行動 / Operation "Cougar" (1989)    
    菊豆 / Judou (1990)    
    大紅燈籠高高掛 / Raise the Red Lantern (1991)    
    大路 / The Trail (1993)    
    活著 / Lifetimes (1994)    
    搖呀搖!搖到外婆橋 / Shanghai Triad (1995)    
    秦頌 / The Emperor's Shadow (1996)    
    有話好好說 / Keep Cool (1997)    
    我的父親母親 / The Road Home (1999)    
    一個都不少 / Not One Less (1999)    
    幸福時光 / Happy Times (2000)    
    結婚證 / The Marriage Certificate (2001)    
    小裁縫 / The Little Chinese Seamstress (2002)    
    和你在一起 / Together (2002)    
    一個陌生女人的來信 / Letter from an Unknown Woman (2004)    
    太陽再次升起 / The Sun Also Rises (2007)    
    桃花運 / Desire of the Heart (2008)    
  美術 / Art
    秋菊打官司 / The Story of Qiuju (1992)