[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
簡華安
简华安
Kan Wa-On
拼音: jiǎn huá ān
Gaan Wa-On,  Kan Wah-On
 
影視作品 / Filmography (1990-1996)
 
  美術指導 / Art Director
    武狀元鐵橋三 / Sam the Iron Bridge - Champion of Martial Arts (1993)    
    白蓮邪神 / White Lotus Cult (1993)    
    壯士斷臂 / One Arm Hero (1994)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    聖戰風雲 / Undeclared War (1990)    
    鹿鼎記 / Royal Tramp (1992)    
    人間色相 / Love and Sex Among the Ruins (1996)    
  美術助理 / Art Assistant
    義膽雄心 / Gangland Odyssey (1990)    
    Yes 一族 / Fruit Punch (1991)    
    表姐,妳好野!續集 / Her Fatal Ways II (1991)    
    丐世英雄 / Hero of the Beggars (1992)